> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пищен модел подкрепя Челси


0
0
380

След атаките на Русия срещу Украйна, активите на руския олигарх Роман Абрамович бяха замразени в Англия. Това оказа влияние върху футболния гранд Челси. Докато феновете на английския тим реагираха остро на санкциите, на показ излезе моделът Али Роудс, привърженик на лондонския тим.

Търговските дейности на Челси бяха прекратени след решението на правителството в Англия. Продажбата на продукти в официалните магазини на клуба е забранена. Беше отбелязано, че Челси ще има проблеми, докато връзките между Роман Абрамович и клуба не бъдат официално прекъснати.

След санкциите на британското правителство спонсорът на “сините” – Three UK, прекрати договора. По силата на сделката Челси печелеше 40 милиона паунда годишно от мобилния оператор.

Въпреки че всички тези негативи се отразиха зле на клуба, привържениците на отбора се изправиха. Докато всички фенски групи правят изявления от пипа: “Оставете клуба на мира” моделката, която е доста популярна в сайта OnlyFans, също излезе с подобен призив. В кампанията разбира се, се включиха и редица други модели.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx