> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сериозни проблеми надвиснаха над Челси


0
0
275

Сериозни проблеми надвиснаха над Челси заради войната в Украйна. Собственикът Роман Абрамович търпи санкции, които се отразяват именно на футболния клуб. На “сините” от Лондон им беше забранено да харчат повече от 20 000 паунда, с които трябва да се организира пътуването до Лил за мача от Шампионската лига. А причината да се стигне до тук е замразяването на активите на руския милиардер.
В същото време мениджърът Томас Тухел заяви, че със сигурност ще остане в клуба до края на сезона, а той и играчите ще се опитат да повдигнат с представянето си духа на всички служители на клуба, които се чувстват несигурни заради неясното бъдеще след наложените санкции на Абрамович.

“Няма никакво съмнение, че ще остана до края на сезона. Абсолютно. Трябва да видим какво ще се случи ден за ден, защото всичко може да се промени. Ситуацията е ясна – клубът се продава и се надяваме, че бързо ще преминем през това, за да се подредят нещата и това да ни даде някаква перспектива. Чиста спекулация е, че аз имам повече информация от вас. Понякога е добре да живееш живота си ден за ден. Сега и ние правим това, защото има обстоятелства, които не можем да повлияем. В някои отношения не е много приятно, но път това ти дава свободата да се концентрираш само върху нещата, върху които можеш да имаше влияние. Това са нашето представяне и духът, който можем да демонстрираме. Фокусът пада върху първия тим, но Челси е много повече от него. Това е огромен клуб с големи традиции и стотици хора, които работят тук. За тях е важно да покажем дух.

Последната ми информации е, че можем да отидем до Лил със самолет и да се върнем по същия начин. Ако не може да го направим така, ще отидем с влак. Ако не може и така, ще го направим с автобус. Ако не, аз самият ще закарам някои играчи със седем-местен автомобил“, заяви Тухел.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx