> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пардю призна, че Левски е по-добър от ЦСКА


1
0
507

Треньорът на ЦСКА Алън Пардю коментира ситуацията при „червените“ преди финала за SESAME Купа на България срещу Левски. Английският специалист призна, че ако гледа срещата като фен, то “сините” реално се по-добри. Той открои къде трябва да се наблегне при работата с младите таланти.

“Трябва да се започне със структурата на училищата и местата, където децата играят футбол. Трябва да запалим повече деца по футбола и така ще има достатъчно хора в школите”, каза пред бТВ Пардю.

Казино Сезам (Sesame) пък излезе със специална кампания към феновете.

“Не, че не искаме да привлечем българи, защото в България комуникацията е трудна и е сложно един българин да премине от един в друг български отбор. Ние вече интегрирахме добре няколко български футболисти в състава си, но е трудно. Вече имаме разрешение да строим новия стадион и това е нещо чудесно. Трябва да имаме инфраструктура, където играчите да играят“, заяви той относно налагането на повече българи в ЦСКА и относно условията за игра, които се създават за футболистите.

Пардю заяви, че е в много добри отношения с ръководството на клуба: „Да притежаваш футболен отбор е много трудно. Критики винаги има. Гриша Ганчев се старае да подобри клуба, да построи стадион. Понякога е добре да има признателност към собствениците, които инвестират в клуба. Аз съм в много добри отношения с Дани Ганчев, с когото се опитваме да подобряваме постоянно отбора и клуба. Ние се опитваме да сме наравно с Лудогорец, където имат по-големи финансови възможности“.

Пералелно стана ясно, че “червените” играят за огромна премия.

Що се отнася до наблюденията му върху българските футболисти, бившият мениджър на Нюкасъл заяви: „Българските играчи са силни психически и физически, като винаги искат да спечелят. Еденствено се нуждаят от техническо подобрение, като това важи за играчи във всички отбори, не само в ЦСКА“.

По повод финала с Левски, Пардю каза: „Трябва да сме на едно физическо ниво като тях и опита ни ще ни помогне. Ако бях неутрален фен, щях да кажа, че Левски са по-добри, но ние сме отбор с традиции и ще имаме своите шансове във финала“.

„Играчите са сходни. Те имат по-млад и атлетичен състав от нас, треньорът им свърши страхотна работа, за да напасне отбора. Ние обаче сме различен тип отбор. Можем да контролираме играта по-добре от тях“, коментира още той.

Накрая Пардю изрази надежда, че двата отбора ще донесат радост на феновете, които ще дойдат на трибуните на Националния стадион „Васил Левски“ в неделя (15 май), от 17:00 часа. Главен съдия ще е Никола Попов.
“Надявам се, че агитките ще дойдат с нужното настроение и ние ще им дадем зрелището, за което са дошли. Надявам се, че по-добрият отбор ще победи и това ще сме ние“.

Снимка: ЦСКА

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx