> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сезам (Sesame) със специална кампания към феновете на Левски и ЦСКА


0
0
372

Носителят на Купата ще си тръгне от националния стадион „Васил Левски“ с шестцифрена сума, формирана от наградния фонд, допълнителната премия и сума от постъпления на привържениците на отбора-победител. Това съобщава Sesame – официалният партньор на отганизаторите на втория по сила футболен турнир в България. За повече информация ТУК.

Именно тук се крие и голямото предизвикателство за феновете, които ще имат възможността да допринесат за нарастването на премията на отборите.
За да се случи това, генералният спонсор стартира специална кампания на сайта sesame.bg. В нея всеки привърженик ще може да направи стандартен еднократен депозит до 50 лв. съответно с код „CSKA“ или код „Levski“. След края на мача, Сезаме (Sesame) ще прибави към финансовата премия за победителя и сума равна на депозитите, направени от клиентите на сайта.
Привържениците ще имат възможността да се включат в кампанията до началото на финалния сблъсък от Sesame Купа на България в неделя, 15 май, от 17.00 часа на националния стадион „Васил Левски“.

Също така над 100 000 лв. допълнителна премия във финала ще подсигури Сезам (Sesame). Под формата на допълнителен финансов стимул и двата тима ще получат чекове с гарантирани суми след последния съдийски сигнал.
За целта Sesame ще разпредели допълнителна премия от 100 000 лв., която ще бъде прибавена към първоначално определения награден фонд на турнира. Сумата ще бъде разпределена съответно – 70 000 лв. за победителя в Sesame Купа на България и 30 000 лв. за подгласника. Главен съдия ще е Никола Попов, заради когото вече стана скандал.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx
()
x