> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Отложиха и мача Фулъм и Бърнли заради коронавирус


fulym

0
0
337

Още един мач от Висшата лига е отложен заради случаи на коронавирус. Това е срещата между Фулъм и Бърнли. Двата тима трябваше да излязат на “Крейвън Котидж” в неделя, но стадионът ще остане затворен. Причина за решението са нови случаи на заразени футболисти в лондонския клуб.
“Благосъстоянието на нашите играчи, служителите и техните семейства продължава да бъде от първостепенно значение и желаем на тези, които дадоха положителни тестове, безопасно и бързо възстановяване”, се казва в изявлението на Фулъм.

От бившия клуб на Димитър Бербатов водят разследване по твърденията, според които нападателят Александър Митрович е нарушил протокола за безопасност с присъствие на новогодишен купон с полузащитника на Кристъл палас Лука Миливоевич. Двамата вероятно са празнували по сръбски.
Това е втори мач на лондончани и общо четвърти във Висшата лига, който е отложен заради случаи на заразени футболисти. В предишния кръг Фулъм не игра с Тотнъм, а срещата между Евертън и Манчестър сити също не се състоя.
“Гражданите” излизат в неделя срещу Челси, а мениджърът на манчестърци Хосеп Гуардиола призна, че петима играчи са с коронавирус и ще отсъстват при гостуването на “Стамфорд Бридж”.

Ръководството на Висшата лига отчете наскоро рекорден брой заразени, откакто бяха въведени правилата за постоянно изследване на футболисти и служители. на този етап възможността за принудително спиране на първенството дори не се обсъжда, независимо, че някои клубове вече поискаха извънредна пауза. Сред тях е Сам Алардайс, който отскоро е мениджър на Уест Бромич.
Медицинските съветници на Висшата лига твърдят, че ситуацията е под контрол. Но с оглед засиленото разпространение на КОВИД-19 и новия му щам (4 поредни денонощия с над 50 000 заразени във Великобритания) все по-вероятно става временно спиране на първенството, както стана и през пролетта.
Ситуацията в долните нива на английския футбол е още по-тежка. В Лига 1 досега заради коронавируса са отложени 29 мача, в Лига 2 – 11, а в Чемпиъншип – четири.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx