> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Рекорд по заразени с КОВИД-19 във Висшата лига


Рекорд по заразени с КОВИД-19 във Висшата лига

0
0
407

Висшата лига отбеляза рекорд на заразени с коронавирус по време на Коледния маратон от мачове. Общо 18 играчи и служители на клубовете са дали положителни резултати от направени 1479 теста, се казва в официалното изявление.
Това е рекорд в рамките на една седмица. От Висшата лига не разкриват подробности колко са заразените играчи и кои са те. “Всички заразени ще бъдат изолирани за 10 дни, каквито са правилата”, гласи съобщението. В средата на ноември имаше 16 положителни теста, а в края на същия месец 14. Според правилата на Премиършип мач може да бъде отложен, ако отбор не може да събере 14 играчи за даден двубой.
Сега беше отложена срещата между Евертън и Манчестър сити, защото “гражданите” съобщиха за редица заразени. Това се случи часове преди двубоя в понеделник, а дни по-рано Габриел Жезус и Кайл Уокър от Сити пропуснаха един мач след положителни тестове. След новите ПРС-и се оказа, че още петима са пипнали заразата, както и двама от служителите на клуба. Сега за непределен период е затворена базата на “гражданите”, за да се прекъсне разпространението на заразата.
Сити има мач с Челси от Висшата лига в неделя, а три дни по-късно Пеп Гуардиола и компания се изправят срещу Манчестър Юнайтед в 1/2-финала за Карабао Къп. Вероятно и двете срещи ще бъдат отменени.
От Висшата лига не съобщават дали други двубои ще бъдат отлагани.
Под въпрос за момента е срещата Нюкасъл – Ливърпул, която е утре от 22.00 часа. На Боксинг дей “свраките” играха именно с “гражданите”, което означава, че вероятно играчите на Стив Брус ще бъдат поставени в самоизолация. Това означава, че Нюкасъл може и да не събере група от 14 души за срещата с шампионите.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx