> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нойер изравни грандиозен рекорд на Оливер Кан


Нойер изравни грандиозен рекорд на Оливер Кан

0
0
431

Мануел Нойер записа името си в историята на германския клубен футбол с още едно постижение. Вратарят на Байерн Мюнхен изравни рекорда на Оливер Кан за най-много “сухи мрежи” в Бундеслигата. И двамата не са допускали гол в 196 мача в елитната германска дивизия. През настоящия сезон това беше едва трети мач, в който Нойер не допуска попадение. Той може еднолично да оглави тази престижна класация още в неделя, когато тимът му гостува на родния му Шалке.

34-годишният страж достигна легендата при минималния успех на “баварците” над Аугсбург с 1:0. Именно Нойер имаше заслуга за успеха, защото домакините пропуснаха дузпа. Четвърт час преди края Алфред Финбогасон застана зад топката, но се изплаши и от 11 метра стреля в гредата. Единственият гол вкара обичайният реализатор Роберт Левандовски, който се разписа от дузпа в 13-ата минута. И сега обаче играчите на Ханзи Флик играха слабо, като само късметът ги покри. Последно време Байерн записа няколко разочароващи резултата, но преди визитата в Аугсбург се наложи с 2:1 над Фрайбург, с което събра 39 точки и увеличи аванса си пред втория РБ Лайпциг на 4 точки. Европейският клубен шампион определено е в слаба форма, след като отпадна и за Купата на Германия, и само грешките на конкурентите го задържат начело в подреждането, при това с нелоша преднина.

“Имаме 39 точки и сме на първо място. Беше важно да се върнем към победите след няколкото слаби мача. Със сигурност ще анализираме представянето си и следващия път ще играем по-добре”, заяви Ханзи Флик.
Искаме да доминираме по 90 минути. Така, както го правехме преди почивката. Тогава можехме да вкараме още голове и да решим всичко. През второто полувреме започнахме да допускаме доста грешки. Целта ни остава непроменена. Искаме винаги да сме на върха”, добави Флик.

Аугсбург остана без победа над Байерн от май 2015 година, а след това отстъпи в 10 от 12-те си срещи с гранда от Мюнхен. Тимът на “ВВК Арена” е в серия от три загуби в Бундеслигата и се смъкна на 12-о място.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx