> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Напрежение между Стоянович и Сираков заради Робърта


0
0
745

Славиша Стоянович продължава да търси точната схема на игра за Левски. Треньорът даде пресконференция преди утрешното гостуване на ЦСКА 1948 на Националния стадион. Словенецът намекна за проблем с ръководството относно Найджъл Робърта. Шефовете искат да продадат веднага централния нападател, а Стоянович иска да го запази, за а гради около “лалето”силен отбор.

Робърта е тук, но честно казано не знам какво става. Има разни приказки, но не искам да коментирам. Нека мине и утрешният ден и да видим в понеделник, защото мисля, че ако е тук в понеделник, ще остане и до юни. Надявам се да е така. Моята дума би трябвало да има значение, добре го казахте, но не искам сега да коментирам. Робърта е супер на тренировка, разигравам си него веднъж на седмица, много е мотивиран, ядосва се на себе си защо не вкарва голове. Аз само му пожелавам само да е по-спокоен и да не иска толкова много, за да е по-спокоен в наказателното поле”, започна Стоянович.

“Трябва да вкараме голове, мачът с Етър не беше добър за нас, но и Етър не е слаб отбор, за да очакваш да отидеш там и да спечелиш лесно. Имахме добри положения, но не бяхме напълно концентрирани в тяхното наказателно поле. От началото на подготовката имаме проблеми с реализацията, работим върху това на тренировките и се надявам по-бързо да започнем да вкараме голове, защото иначе губим точки”.

“Имаме някои проблеми с контузии, сега ще видим какво става със Славчев, имаше някаква болка след вчерашната тренировка. Божинов цяла седмица не е тренирал, ще видим какво ще стане след днешната тренировка. През цялата подготовка тренирахме две схеми, сега трябва да видим на кои играчи можем да разчитаме и тогава ще изберем схемата. Не трябва много да се усложняват да се променят нещата всеки мач. Имаме две схеми, можем да ги променяме преди мач, по време на мач, същото е и с другите отбори. Трябва да намерим максимално доброто за нашия отбор и нашите футболисти”, допълни словенският специалист.

Стоянович призна, че вторият му престой на “Герена” е по-труден от първия. “Сега е по-трудно, съвсем е различна и атмосферата, и напрежението, и качествата на футболистите. Особено на някои позиции няма сравнение, трябва да сме реалисти. Преди имахме футболисти като Обертан, Кабрал, Тиам, Холмар, футболисти, които могат сами да спечелят един мач. Имахме повече футболисти, които могат да вкарват голове, сега не е така и така е по-трудно. Тук сме, за да стабилизираме отбора и да направим по-добра атмосферата, за да играем по-добре”, обобщи той.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments