> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Милан взима бивш нападател на Ювентус


0
0
362

Трансферът на Марио Манджукич в Милан е неизбежен, съобщиха медиите в Италия. Двете страни вече са постигнали споразумение. Бившият нападател на Ювентус ще се присъедини към „росонерите“ като свободен агент и се очаква да подпише договор за година и половина във вторник.
Все още не е ясно дали хърватинът първо ще подпише контракт за шест месеца и след изтичането им да парафира нов или директно да сложи подписа си под договор за 18 месеца.
34-годишният футболист напусна Ювентус през декември 2019 година. Той реализира 44 попадения в 162 мача за „бианконерите. За последно Манджукич игра за Ал Дуахил през март миналата година.

Манджукич ще е второто зимно попълнение на лидера в Серия А, който преди дни взе Суалихо Мейте. “Милан е велик отбор с велика история. Това е легендарен клуб, така че се зарадвах, когато оттам се свързаха с мен. Говорих със семейството и приятелите ми, бях толкова щастлив. Милан винаги е имал големи играчи и е преследвал топ цели, искам да съм част от това. Аз съм футболист, който обича да задържа топката, като мога да центрирам и с двата си крака. Целта ми е да играя на настоящето ниво на тима, както и да достигнем възможно най-далече в Серия “А” и Европа. Толкова съм щастлив да бъда тук в отбор с бляскава история. Малко е тъжно, че в момента играем без фенове на стадионите, но мога да им кажа да ни подкрепят и да ни дават и от своята сила. Започнах да играя футбол на седемгодишна възраст. Баща ми е бил футболист като по-млад, въпреки че не е играл на високо ниво. Все пак той успя да ми предаде страстта към футбола. На 13 години подписах с Оксер, където се развивах до 17-годишна възраст, когато подписах първия си професионален договор. Оттам започна всичко”, сподели французинът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx