> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мбапе заговори за оставане в ПСЖ


0
0
217

Килиан Мбапе заговори за оставане в ПСЖ. Френският стрелец бе в главната роля при 5:1 над Лориен в неделя вечер, а след това изправи на нокти Реал (Мадрид), заявявайки, че не е взел решение за бъдещето си. Острието постоянно е свързван с “кралския клуб”, като преди началото на сезона парижани отхвърлиха няколко оферти на испанците и се смяташе, че Мбапе ще премине на “Сантиаго Бернабеу” със свободен трансфер в края на сезона, когато ще бъде свободен агент.

“Ако бях взел решение, вече щях да съм го споделил. Не съм длъжен да се обяснявам на никого. Действително, ако бях решил каквото и да е, вече щях да съм поел отговорност, съобщавайки го. Никога не сън бягал нито от хубавото, нито от лошото”, каза той пред Amazon Prime.

Мачът с Лориен е първият случай, в който Мбапе, Лионел Меси и Неймар бележат в един и същ двубой откакто играят заедно. Серхио Рамос обаче не си прекара добре, защото феновете на парижкия гранд освиркваха всяко едно докосване до топката от страна на испанската легенда. За бранителя това е едва пети мач от началото на септември насам, като той иска да остане за още сезон, при 15 млн. евро заплата.

“Няма за какво да се крия, не съм убил никого, просто искам да реша това, което е най-добро за мен. Още мисля по темата. Има нови елементи, нови параметри, искам да избера правилното нещо. Изисква време. Дали оставане в ПСЖ е вероятност? Да, разбира се”, добави още Мбапе. Досега през сезона в Лига 1 Килиан е вкарал 17 гола и е направил 13 асистенции в 27 мача.

Снимка Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx