> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Манчестър Юнайтед се върна на победния път


0
0
403

Манчестър Юнайтед спечели домакинството си на Брентфорд с 3:0, което беше последният домакински мач за сезона във Висшата лига. В герои с головете си се превърнаха Бруно Фернандеш, Кристиано Роналдо и Рафаел Варан, за когото това беше дебютно попадение при “червените дяволи”. Юнайтед изигра един от най-силните си двубои през иначе разочароващата кампания, но въпреки това мачът бе белязан от сериозни протести от феновете срещу собствениците клуба семейство Глейзър. Победата беше задължителна, защото предния кръг имът завърши наравно с Челси.
Голяма част от тях дори напуснаха стадиона далеч преди крайния съдийски сигнал в знак на несъгласие с политиката на американците.

Двубоят на „Олд Трафорд” започна по най-добрия начин за домакините, които излязоха напред в резултата още в 9-ата минута. Диого Дало изведе по отличен начин Еланга по дясното крило, той догони топката почти до аутлинията и я насочи към границата на вратарското поле, където непокритият Бруно Фернандеш се разписа за 1:0. Това бе първи гол за португалеца във Висшата лига от февруари насам.

В 17-ата минута гостите стигаха до добра възможност. Топката бе центрирана към далечната греда където Брайън Мбеумо се извиси стреля с глава, но не намери рамката на вратата. Малко по-късно гостите имаха нов шанс да изравнят резултата. Кристиан Ериксен получи отляво и намери по отличен начин Айвън Тони около точката на дузпата. Нападателят на Брентфорд стреля мощно с глава, но също не успя да порази целта.

Следващата възможност в двубоя бе за Юнайтед и в частност Кристиано Роналдо. Португалецът се нагърби с изпълнението на пряк свободен удар, който бе на повече от 30 метра от вратата. Роналдо отправи точен удар, но стражът на гостите се справи, въпреки че първоначално изпусна топката.

Хуан Мата бе много близо до удвояване на преднината на домакините, но след пас с пета от страна на Роналдо, испанецът стреля силно с десния крак покрай левия страничен стълб на вратата.

Минута преди почивката Манчестър Юнайтед стигна до нов гол, който обаче бе отменен заради минимална засада. Бруно Фернандеш намери Хуан Мата отляво, който пое и веднага комбинира с Кристиано Роналдо на границата на наказателното поле, а португалецът хладнокръвно реализира. След преглед на ситуацията с VAR, попадението бе отменено заради засада на нападателя.

Брентфорд започна по-добре втората част и създаде няколко интересни ситуации пред вратата на Давид де Хеа. При една от тях Айвън Тони бе много близо до това да изравни резултата, но испанският страж отново показа класа и с крак успя да избие.

В 61-ата минута Манчестър Юнайтед удвои преднината си, след като „червените дяволи” стигнаха до дузпа. Кристиано Роналдо бе изведен по дясното крило, игра в тяло в тяло с Рико Хенри, и нахлу в наказателното поле, където футболистът на Брентфорд го повали на терена. Крис Кавана бе категориен и посочи бялата точка. Потърпевшият Роналдо бе безкомпромисен и покачи на 2:0.

В 72-ата минута домакините решиха всичко в мача, вкарвайки трети гол в двубоя. Бранителят се разписа с десния крак, след като засече топката след центриране от корнер. Преди да влети в мрежата на гостите, топката рикошира в тялото на бранител на Брентфорд, което допълнително затрудни вратаря на „пчеличките”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx