> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мануел Пелегрини: Лудогорец ни накара да страдаме


0
0
244

Старши треньорът на Реал Бетис Мануел Пелегрини заяви след победата с 3:2 срещу Лудогорец, че ситуацията в последната минута е накарала всички в испанския отбор да настръхнат.

“Направихме много добър мач за феновете. И двата отбора играха добър футбол. Лудогорец е добър отбор, който притежава много технични футболисти.
Очаквах, че Лудогорец ще ни създаде проблеми, защото е добър отбор. Ситуацията в последната минута ни накара да настръхнем, но успяхме да спечелим важни три точки”, каза Пелегрини, бивш треньор на Реал Мадрид и Манчестър Сити.

“Поздравявам съперника. Това е един от отборите, които доминират в България. Знаехме, че играят добре. При 3:2 не се представихме така добре и това позволи на Лудогорец да достигне до вратата ни. Има растеж при нас. Може да се класираме напред, но сега ни очаква празник”, обяви халфът на Бетис Серхио Каналес.

“Мисля, че трябва да сме горди от представянето си. Аз винаги имам увереност в себе си. Няма как да сравняваме испанското с българското първенство. Трудно е да се нагласиш. Виждате, че все пак успяваме да се мотивираме сами. Добро темпо на игра, силен Бетис, но и Лудогорец бе силен. Не съм аз човекът да поставя оценки на отбора. Винаги има оптимизъм”, сподели нападателят на “орлите” Кирил Десподов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx