> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла: ЦСКА е много слаб отбор


0
0
829

Бившият полузащитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде мнението си относно победата с 1:0 над Берое. Срещата на “Българска армия” беше изгледана на живо от клубния бос Гриша Ганчев и мегазвездата Христо Стоичков, като и двамата отказаха да коментират играта на “червените” след последния съдийски сигнал. Ганчев дори сподели пред репортерите, че му харесват “победите на европейското първенство“, най-вероятно визирайки медалите на българските борци на Евро 2022 в Будапеща.

Много сме слаби, нормално е Гриша Ганчев да се радва на успехите на борците. Той е шампион, свикнал е да вижда шампиони, а ние шампиони във футбола не можем да станем. Няма шанс това да се случи. Ицо Стоичков също не се спря да каже нещо, какво да каже! Добре че Жорди Кайседо прояви индивидуалната си класа и спечелихме. Не виждам желание, агресия у футболистите. Грешно е само да се търсят оправдания извън отбора”, обяви пред Спортал Майкъла.

“През лятото ще си тръгнат шест-седем човека, ще дойдат нови, шампиони пак няма да станем. Най-много да вземем купичката на България, но това е някакъв трофей за залъгване и утеха. Стоичков го е казал: всяко място, различно от първото, е провал. И е прав. Купата кой я смята за важна? Да си шампион е важното”, добави Илиев.

Направи ми впечатление добрата игра на Левски в Благоевград. Стоилов успява да измъкне максимума от играчите си, които са по-слаби от тези на ЦСКА. Вкараха три гола на Пирин, който не толкова отдавна вкара пет на Лудогорец в Разград. Бюджетът на Левски е два пъти по-малък от бюджета на ЦСКА, но феновете на “Герена” са всички зад Левски, а и Наско Сираков и Даниел Боримиров са лидери, каквито такъв клуб трябва да има. Най-силното на един клуб са привържениците му”, заяви още строителният предприемач.

Снимка: БНР

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx