> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул ще се бори за топ 4 във Висшата лига


0
0
419

Основната цел пред Ливърпул е да завърши сезона сред първите четири, заяви мениджърът Юрген Клоп. Думите му дойдоха след тежката загуба с 1:4 от Манчестър сити на “Анфийлд. “Четвъртото място е последното, което дава виза за следващото издание на Шампионската лига. Според немеца друга амбиция не трябва и да имат, защото изостават с 10 точки от “гражданите”, които са и с мач по-малко.

Това, разбира се, е нашата основна цел. Ще опитаме всичко”, каза германецът, цитиран от “Скай спортс”. Вратарят на мърсисайдци Алисон Бекер допусна две груби грешки при изнасянето на топката, а Сити се възползва и в двата случая, за да направи 3:1. Според Клоп неточните отигравания на бразилеца могат да се дължат на студа. “Звучи смешно, но е възможно. И все пак имаше и възможността да ритне топката в трибуните. Но Али (Алисон) ни е спасявал живота много пъти, няма съмнение в това. Тази вечер направи две грешки и това е”, допълни Клоп.

Колегата му Хосеп Гуардиола от Манчестър сити изрази впечатленията си от това колко е различен “Анфийлд” без публика. “Гордея се с момчетата. Надявам се следващия път да можем да направим сходно представяне с публика, тъй като “Анфийлд” без фенове е напълно различен. При 1:1 публиката щеше да повлияе на играчите на Ливърпул”, заяви Гуардиола.

Той говори и за изпуснатата от Илкай Гюндоган дузпа при 0:0 през първото полувреме.
“Много неща се случиха в този мач, като започнем с пропусната дузпа. Това се превръща в нещо нормално срещу този противник. Имаме проблем с изпускането на наказателни удари. Не можеш да си позволиш това във важни моменти, случи се и срещу други отбори. Ще помисля дали следващия път вратарят Едерсон да не изпълнява. Продължаваме да го караме мач за мач. Наблюдавах следващия ни противник Суонзи срещу Норич и останах впечатлен колко е силен той. След това пък ни очаква двубой срещу Тотнъм. Не мислим за титлата”, каза още испанецът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments