> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Тотнъм – Ливърпул


0
0
368

Тотнъм е домакин на Ливърпул в дербито на 20-ия междинен кръг на английската Висша лига. Срещата е в четвъртък от 22.00 часа на “Тотнъм Стейдиъм”, а преди нея домакините са шести в класирането с 33 точки и мач по-малко, докато гостите са пети с точка повече.

Срещата е тройна отвсякъде, а букмейкърите дават леко предимство на шампионите, което не е толкова обосновано, защото момчетата на Юрген Клоп са в невиждана криза, а тези на Жозе Моуриньо са в подем.

Тотнъм е с четири победи и две равенства в последните си шест мача във всички турнири, в които са вкарани 14 гола и са инкасирани едва четири. “Шпорите” не познават загубата от 20 декември, когато бяха сломени от гостуващия и борещ се за титлата Лестър (0:2). Оттогава Тотнъм е с две победи и едно равенство на собствената си арена, като само при 1:1 с Фулъм беше допуснат гол.
Моуриньо ще е без контузения Джовани Ло Селсо, а под въпрос са Мат Дохърти, Бен Дейвис и низвергнатият от португалеца Деле Али.

Клоп е с традиционните си кадрови проблеми, като твърдо аут са Върджил ван Дайк, Наби Кейта, Диого Жота и Джо Гомес, а с леки болежки е Джордън Хендерсън.
Ливърпул падна от Манчестър Юнайтед с 2:3 през уикенда, като на “Олд Трафорд” “червените” вкараха гол за пръв път в петия мач. В шампионата тимът е в серия от три хикса и две загуби, в които са получени четири гола.

Иначе Ливърпул доминира над този съперник, като е спечелил последните шест мача, един от които на финала в Шампионската лига 2019 г., при 11:4 голова разлика. В Лондон Тотнъм няма успех от 2017 г., като загуби следващите три мача.

Прогнозата ми е домакините да не паднат този път, Може да се пробва за по-сигурно с двоен шанс – 1Х, но агонията на Ливърпул ще продължи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments