> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул продължава да удивлява, записа шеста поредна загуба на “Анфийлд”


0
0
491

 Настоящият шампион във Висшата лига Ливърпул така и не може да излезе от кризата, в която изпадна отбора след Нова година. Днес мърсисайдци загубиха за шести пореден път на своя стадион, този път от борещият се да не изпадне тим на Фулъм с 0:1, като от началото на календарната година имат вкаран само един гол в седем мача като домакин и то при загубата с 1:4 от Манчестър Сити.

 Въпреки многото промени в състава от загубата срещу Челси преди няколко дни, Ливърпул отново не се представиха на нивото, на което феновете на отбора свикнаха да го виждат последните два сезона и след поредната загуба все повече се отдалечава от челните места. Сред резервите останаха Трент Александър-Арнолд, Садио Мане, Фабиньо и Тиаго Алкантара, като първите трима все пак влязоха като смяна по време на мача, но с нищо не допринесоха за различен развой на мача.

 Единственото попадение в двубоя бе дело на Марио Лемина в самият край на първото полувреме. Ливърпул опита да окаже натиск през втората част, но всичко до което стигна беше греда на Садио Мане.

 Следващият домакински мач на мърсисайдци е срещу РБ Лайпциг през седмицата в Шампионска лига и там момчетата на Юрген Клоп ще се опитат да прекъснат лошата серия, още повече, че имат комфортната преднина от два чисти гола от първия мач, което ще им вдъхне увереност.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments