> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул отново се залепи за Ман Сити


0
0
251

Ливърпул победи Саутхемптън с 2:1 като гост в среща от 37-ия кръг на Висшата лига и остава без поражение в първенството на Англия през 2022 година. Футболистите, водени от мениджъра Юрген Клоп, който бе направил доста промени в състава, събраха 89 точки на второ място във временното класиране и отново се доближиха на точка зад лидера Манчестър Сити, който има 90 в актива си. Така “мърсисайдци” се върнаха в играта, лт която се бяха отписали наскоро.

Носителят на шампионската титла във Висшата лига ще бъде определен в последния кръг. Ливърпул ще приеме Уулвърхемптън, докато Манчестър Сити е домакин на Астън Вила в неделя, 22 май. Тимът на Саутхемптън заема 15-а позиция в подреждането с 40 т.

Домакините откриха резултата в 13-ата минута. Нейтън Редмънд напредна и стреля, а след рикошет в тялото на Джеймс Милнър топката влезе във вратата на Ливърпул за 1:0. Шест минути по-късно Роберто Фирмино вкара за гостите, но попадението не бе зачетено заради засада.

Мърсисайдци изравниха в 27-ата минута с гол на японеца Такуми Минамино, който прати топката в горния десен ъгъл на вратата. Азиатецът не се зарадва, след като пролетта игра именно за Саутхемптън. Къртис Джоунс пропусна нова възможност за гостите четири минути след това и резултатът остана 1:1 до почивката.

Диого Жота нахлу в наказателното поле на домакините след пас от Константинос Цимикас, но стреля вдясно от вратата в 49-ата минута. В 67-ата обаче Жоел Матип даде преднина на Ливърпул за 2:1. Ибрахима Конате можеше да увеличи аванса на гостите в 87-ата минута, но стреля над вратата на южняците.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx