> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул отписа титлата в Англия


0
0
282

Ливърпул отписа титлата в Англия. Мениджърът Юрген Клоп е на мнение, че Манчестър Сити няма да се провали в домакинството си на Астън Вила от последния кръг на Висшата лига и така ще остане пред мърсисайдци в крайното класиране. В неделя пък Ливърпул ще приеме Уулвърхемптън, а преди това играе със Саутхемптън.

„Трябва да вземем много решения. Ще излезем със състав, който ще има една-единствена цел – да победи Саутхемптън. Тези 30 допълнителни минути във финала за ФА Къп имат голямо значение. Чакам утрешния мач с нетърпение. Не знам кога за последно Сити е губил точки в два поредни мача. Вила освен това трябва да играе в средата на седмицата. Те не са свикнали с това. Не очаквам Сити да загуби точки в последния мач. Саутхемптън също ще се опита да ни победи. Това е 60-ият мач за нас. Те кога играха за последно? Преди 10-12 дни? Представете си да излезем с осем футболисти, които са играли 120 минути. Няма да има никакъв смисъл. Ще направим промени. Все още не знам колко“, заяви германският специалист.

Той коментира и предстоящия финал в Шампионска лига: „Ще бъде страхотно, ако след две седмици спечелим Шампионската лига, но ние играем с най-опитния тим в този турнир. Не сме големи фаворити. Те вече спечелиха и титлата в Ла Лига. Дотогава ние имаме два много важни мача. Прогресът при Фабиньо е много добър, но той няма да бъде включен в групата за утрешния двубой”, каза Клоп относно лекуващия травма Фабиньо.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx