> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ливърпул губи 20 млн. паунда заради Коутиньо


Ливърпул губи 20 млн. паунда заради Коутиньо

0
0
322

Ливърпул ще претърпи сериозни финансови загуби заради Филипе Коутиньо. Става въпрос за 20 млн. паунда, които настоящият тим на бразилеца – Барселона трябва да преведе на англичаните под формата на бонуси. В договора на играча има клауза, която гласи, че ако 100 мача като играч на Барса, каталунците трябва да плащат.

Бразилецът вече натрупа 90 срещи с Барса, но контузията му осуетява плановете. Коутиньо ще отсъства от 4 до 5 месеца. Така е почти ясно, че Ливърпул ще остане с празни ръце. За момента всичко ще зависи от летния пазар, тъй като ако Барса успее да трансферира играча, английският клуб ще загуби този допълнителен доход. Намерението на Барса беше да продаде Коутиньо още през зимния трансферен прозорец, но контузията му нарушава плановете на каталунския клуб.
Коутиньо ще претърпи артроскопия на коляното днес. Бразилецът получи травма на менискуса на левия крак в двубоя срещу Ейбар (1:1). От “Камп Ноу” съобщиха, че след операцията ще дадат повече информация за възстановяването на играча. До момента през сезона Коутиньо е изиграл 14 мача за Барса, в които е вкарал 3 гола.

Иначе травмата му е голям удар за треньора Роналд Куман, защото в лазарета са още Анту Фати, Серхи Роберто и Жерар Пике. Този сезон и тримата са основни изпълнителни за тима. Първият мач на Барса за новата година е в неделя – гостуването на Уеска. За срещата се завръща суперзвездата Лео Меси, който беше получил по-дълга почивка и заради нея не игра при резила с Ейбар. А Пике може и да се откаже от футбола, защото ще се кандидатира за президент на Барселона. Изборите са на 24 януари.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx