> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Жерар Пике иска да е президент на Барселона


Жерар Пике иска да е президент на Барселона

0
0
396

Жерар Пике иска да стане президент на Барселона. Централният бранител на каталунския гранд вече е стартирал подписка, с която да се яви на изборите за нов ръководител на клуба, съобщи по-рано днес вестник “Мундо Депортиво”.
Необходими са му 65 000 членове на клуба, за да внесе документите си. Пике смята да поиска и промяна на устава, която да му позволи да стане президент.
В момента бившият испански национал се възстановява от операция на коляното, но според каталунското издание вероятно ще сложи край на кариерата си, ако стане ръководител.
Централният защитник Пике е в Барселона от 2008 година, като е изиграл 354 мача във всички турнири, в които е отбелязал 28 гола. Той е заслужил общо 29 купи с Барса. Бранителят е и световен и европейски шампион с Испания, а 2007 година става шампион на Англия с Манчестър Юнайтед.
Изборите за нов президент на Барселона са на 24 януари 2021 г. До момента са ясни имената на седем кандидати.
Доскорошният ръководител Хосеп Мария Бартомеу напусна преждевременно поста си след натиск на феновете заради желанието на Лионел Меси да си тръгне. Влияние за решението му имаше и финансовата криза, която застигна каталунците вследствие на коронавируса.
Оставането на Меси до голяма степен зависи от избора на новия президент. Аржентинската суперзвезда има договор до края на сезона и от петък може да преговаря и да парафира предварителен контракт, с който клуб си пожелае.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx