> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лео Меси ще рекламира Саудитска Арабия


0
0
232

Лионел Меси ще рекламира Саудитска Арабия. ГОлямата звезда на футбола беше представен като туристически посланик на страната. Футболистът на ПСЖ присъства на откриването на фестивал в Джеда, който традиционно дава начало и на сезон, изпълнен с над 2800 различни събития.
Седемкратният кавалер на “Златната топка” обяви новината и в инстаграм чрез спонсорирано съобщение, в което използва и хаштаг “Посетете Саудитска Арабия”.

Новината предизвика много негативни коментари, тъй като страната от години е критикувана за свободата на словото и правата на човека. Организацията Grant Liberty още преди няколко месеца призова Меси да не се включва в подобен проект.
“Вие сте вдъхновение и пример за милиони хора по целия свят. Това ви дава голяма сила, но с нея идва и отговорност. Ако кажете да на “Посети Саудитска Арабия”, то казвате “да” и на нарушаването на човешките права, които се случват там”, обърнаха се от организацията към Меси.

Това е пореден спонсорски договор на Меси, който е един от най-добре печелещите спортисти в света. Преди това аржентинецът подписа за 20 милиона долара с компания за фенски жетони, както и с модния бранд “Диор”. Иначе Меси се оказва твърде скъп и на ПСЖ.

Снимка: Инстаграм

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx