> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лео Меси се оказва твърде скъп и за ПСЖ


0
0
376

Лео Меси се оказва твърде скъп и за ПСЖ. 10 милиона евро – толкова струва до момента на ПСЖ всеки гол, отбелязан от аржентинеца в Лига 1, изчисли в. “Екип”, като припомни, че Бълхата взима 30 милиона евро чисти през първата година от договора си.

Заплатата му ще се увеличи през следващия сезон, когато ще спечели 40 милиона нетно. Очакването е той да се адаптира по-добре към френската лига и головият му актив да бъде двуцифрен. Както е известно, Меси остава и за следващия сезон в Париж.

Пари Сен Жермен привлече без трансферна сума Лионел Меси на пазара миналото лято. Най-желаният подпис в света, футболистът, който всички искаха и който малцина биха могли да си позволят. Изглеждаше идеалната сделка.
Всички очакваха звездата от Росарио с лекота да отбележи 20 и повече гола в Лига 1. Но се оказа, че това за него е неимоверно трудно – аржентинецът има едва три гола във френската лига, чието спечелване ще е единственият успех на отбора, притежание на Катар. Значително повече са головите пасове на Меси – 13 досега.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx