> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски пъди Нганиони, Стоянович с разкрития за страстта си към музиката


0
0
399

Шансовете на Луи Нганиони за втори път в кариерата си да подпише договор с Левски са малки. Френският защитник игра в 2 от контролите на “сините” в Хърватия. Той бе на терена при победата с 1:0 над Олимпия Любляна и при поражението с 0:1 от Сараево.
26-годишният футболист не е в оптимална форма, тъй като не е играл от февруари насам в официален мач. За последно е бил в датския Фремад Амагер, който е собственост на новия шеф на Ботев Пд Антон Зингаревич.

Треньорът Славиша Стоянович не е убеден дали да предложи договор на Нганиони, пише “Тема спорт”. Още повече, че в сряда Левски подписа с мароканския краен бранител Файсал Рерас. Той може да действа както в ляво, така и в дясно.
На “Герена” привлякоха четирима – Звонимир Микулич, Ребин Сулака, Начо Монсалве и Рерас. С привличането на Сулака и Монсалве централните защитници в отбора са петима – там действат още Алекс Петков, Живко Атанасов и Георги Александров. Най-вероятно някой от тях ще бъде преотстъпен през пролетта. Не е изключено да се стигне до раздяла и с нападателя Илия Димитров. “Сините” разполагат с Найджъл Робърта, Стивън Петков, Валери Божинов, Мартин Петков и Марин Петков за върха на атаката.

“Моите песни са различни и като ритъм, и като смисъл. В тях, а и в живота ми има след всяко неща три точки … Странна е комбинацията треньор с китара. Някъде в 6-7 клас започнах да свиря. Първата ни група я кръстихме “Хитрите кучета”. В осми клас написах първата си песен, макар и на аматьорско ниво. Бях много популярен в училище. Първият ми албум се казваше “Математика”. Свиренето ми помага да махна негативната енергия, а по време на мачовете има много такава”, каза Стоянович пред словенския сайт 24ur.com

Нормално бе да ме свържат с Олимпия. Живял съм в Любляна, живял съм там. Така че всеки би искал да води този отбор. В бъдеще не се знае. Сега обаче съм начело на велик клуб в България”, допълни специалистът.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments