> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Словенци опитали да отмъкнат треньора на Левски


0
0
362

Словенският Олимпия Любляна е опитал да отмъкне треньора на Левски Славиша Стоянович. За последно шефът на тима – милиардерът Милан Мандарич е преговарял с наставника в последните дни на 2020 година.

“Да, имах разговори със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният около Коледа и Нова година. Но промених решението си и взех друг треньор. Ценя много Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да дойде при мен преди около година. Но тогава нещата не се получиха и той после отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, пак бе вариант Стоянович, но аз заложих на треньор, който вече е водил Олимпия – Горан Станкович. Той познава отлично ситуацията в отбора и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира“, коментира пред “Тема спорт” сръбският милиардер, който през годините е бил собственик и на английските Портсмут, Лестър и Шефилд Уензди.

Мандарич на практика потвърди, че е преговарял със Стоянович. А тази информация беше квалифицирана от ръководството на Левски като опит за дестабилизация на клуба в много важен момент. Стоянович излезе с официална позиция и обяви бъдещето си.

Милан Мандарич обаче разкри и друга интересна подробност, свързана с Левски.
Преди година имаше разговори да помагам финансово на Левски, но е трудно. Имам достатъчно задачи в Словения и с Олимпия. Така че засега е трудно да погледна към някои други клубове. Искам първо да завърша мисията си в Любляна. Защото аз винаги правя нещата както трябва и ги довеждам докрай. В Олимпия ни чака още доста работа и добро бъдеще”, завърши 82-годишният бизнесмен.

В същото време Левски продължава лагера си в Умаг, Хърватия, а утре излиза за първа контрола, която е срещу Домжале от 16.00 часа. Очаква се на трибуните да има представител на Динамо Загреб, който да следи изявите на Найджъл Робърта. Нидерландецът е искан от хърватския гранд, който обаче опитва да го вземе под наем до края на сезона и след това да го купи, ако го хареса. Наско Сираков обаче държи да продаде играча за поне 500 000 евро, което също е трудно изпълнимо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx