> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски опитва да вземе звездата на Етър, отказа се от Обертан


0
0
371

Левски действа доста усилено по привличането на нов централен нападател и това намерение е въпреки факта, че Найджъл Робърта все още е играч на “сините”. Клубът от “Герена” иска да намери трайно решение на този въпрос, дори и новият таран да “захапе” от следващия сезон. След като се появи информация, че “сините” са решили словак да замени Робърта, “Тема спорт” твърди, че юношата на Левски Преслав Боруков е водещ вариант пред ръководството.
През уикенда той не игра за Етър поради “нечиста глава”, по думите на треньора му Александър Томаш. В момента “сините” имат свежи пари от спонсори и от продадени играчи и могат да си позволят да платят откупната клауза на Етър, която е в размер на 60 000 евро.

Ако избере Левски, Боруков ще се лиши от възможността да бъде трениран от Димитър Бербатов, който вече е помощник-треньор на Етър, и ще се занимава главно с нападателите. Есента нападателят заби шест гола и добави за още един в 14 мача в efbet Лига. Поради тази причина интерес към него има и от Ботев Пд. “Канарчетата” дори са отправили и официална оферта до клуба от Велико Търново с предложение за трансфер още тази зима и точните условия по какъв начин да стане това. Наскоро и ЦСКА 1948 поиска да купи играча, но той отказа заради любовта към Левски.

В същото време стана ясно, че Габриел Обертан вече не е опция за Левски, които са преустановили контактите с агентите на французина. Той получи контузия, от която ще се възстановява няколко месеца. Освен това бившият футболист на Манчестър Юнайтед и на Нюкасъл не успя да разтрогне с Ерзурумспор по взаимно съгласие. Той има договор до края на сезона, след което може да дойде в Левски като свободен агент. Разбира се, ако треньорът Славиша Стоянович го поиска.

Снимка: etarvt.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx