> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски не може да подценява никого, казва Стоянович


0
0
469

Левски не е в позиция да подцени когото и да било. Това заяви треньорът на “сините” Славиша Стоянович преди мача с Етър, който е в неделя от 17.00 часа на стадион “Ивайло”.

“За съжаление имаме проблеми с контузии. Някои имат леки проблеми, други по-сериозни. Ще видим след тренировката как се чувстват играчите. Трябва лекарския щаб да каже какво е тяхното състояние. Ако има играчи, които не могат да вземат участие утре, ще реагираме.
Не можем да кажем кои ще са титулярите. Според мен Билал Бари добре се е аклиматизирал. Сега е негов ред да покаже неговите качества. Искаме всички футболисти да са винаги на 100%. Работим здраво и ще продължим да го правим. Трябва да сме по-добре подготвени при статичните положения, затова и тренирахме такива”, каза словенецът.

“И на нас ни трябват точки. Не сме в комфортна зона. Етър ще търси своите точки. Това е нормално. Трябва да знаем какво искаме. Всичко е възможно да се случи, това е втори мач. Анализирали сме Етър. Знаем как играе отборът при Томаш. Трябва да сме максимално концентрирани от първата до последната минута. Етър е различен отбор от есента.”

“Не сме в позиция да подценим когото и да било. Етър имаше добри положения в мача срещу Лудогорец. Ако ги бяха вкарали можеше мача да иде в друга посока. Очаквам съвсем различен мач. Етър е компактен тим, който разполага с играчи, които могат да създадат проблеми на всеки отбор, не само на нас. Супер е, че големи имена, като Бербатов помага на Етър. Той има качества и опит, с които да помогне на нападателите им.”

“Засега не виждам нужда да привличаме нови играчи. Може някой да си тръгне, но нямаме нужда от нови. Сега е ред на футболистите да оправдаят доверието, което клубът им е гласувал. Ще бъде доволен, когато те направят това, което искаме от тях на терена”, обобщи Стоянович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments