> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски и ЦСКА с нови мачове в първенството днес


0
0
555

След изиграването на финала за Купата на България в неделя, отборите на Левски и ЦСКА отново поглеждат към ангажиментите си в Първа лига. Двата тима ще изиграят своите мачове от 30-ия кръг днес, които бяха отложени заради сблъсъка им на Националния стадион през уикенда.

От 18.00 часа ЦСКА посреща Ботев Пловдив. “Червените” вече си осигуриха второто място в крайното класиране и участие в Лигата на конференциите през следващия сезон, но ще са решени да се върнат на победния път след разочарованието за Купата. От своя страна “канарчетата” са в битка с Левски за третото място, като към момента двата тима имат по 49 точки, но “сините” са с предимство в преките двубои. Тъй като тимът на Станимир Стоилов вече си осигури участие в евротурнирите, то Ботев трябва да завърши преди петия Черно море (46 точки), за да стигне до бараж за Европа срещу седмия в крайното класиране.

От 20.15 Славия приема Левски в търсене на първа победа след началото на плейофната фаза на първенството. “Белите” имат 37 точки и няма как да се качат по-нагоре от сегашната си шеста позиция до края на сезона. “Сините” записаха победи над Ботев и Черно море в последните си два двубоя в Първа лига, но Стоилов призна, че ще даде почивка на част от по-опитните си играчи, а шансове за изява ще получат някои по-млади футболисти.

Снимка: Дспорт

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx