> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лансират Шави за треньор на Барселона


0
0
439

Шави Ернандес е вариант за нов треньор на Барселона. Това разкри бившият президент на каталунците Жоан Лапорта, който има намерение да се върне начело на клуба тази година.
“Моите отношения с Шави продължават да са много добри и често си звъним, макар той да е част от кампанията на друг кандидат-президент.
Той може да стане треньор на Барселона в близко бъдеще, но преди това трябва да се подготви и да събере нужния опит. За да бъдеш начело на Барса, трябва да имаш опит. Ние направихме това с Франк Рийкард, който постави основите, а Пеп Гуардиола донесе големите успехи.

Преди всичко трябва да уважаваме Роналд Куман, който има действащ договор. Той е легенда на Барса във всяко едно отношение. За да си треньор на Барса, трябва да имаш преди всичко опит”, заяви Лапорта. Куман има доста проблеми в първия си сезон начело на тима, като Барса е на второ място в класирането с 40 точки, колкото има и третият Реал Мадрид. Убедителен лидер е Атлетико Мадрид, който е с 50 точки, но и с мач по-малко. А за 20 мача Барселона има само 12 победи и по четири равенства и загуби. А в Шампионската лига каталунците ще спират със силния отбор на ПСЖ, като първата среща е на 16 февруари на “Камп Ноу”.

Отделно Куман има и кадрови проблеми, след като през лятото шефовете пуснаха Луис Суарес да премине именно в Атлетико, а суперзвездатаа Лео Меси не иска да преподпише и през лятото може да си тръгне. Аржентинецът има и “финансови” проблеми, след като договорът му с тима излезе на бял свят и стана ясно, че за последните 4 години той ще вземе 555 млн. евро.

Също така основният защитник Жерар Пике от доста време лекува контузия и още не е ясно кога ще се върне в игра.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments