> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Меси се обяснява за милионите, които получава


0
0
401

Лионел Меси влезе в обяснителен режим за стотиците милиони, които получава по настоящия си договор с Барселона. Аржентинецът обяви, че не играе за пари, но за последните 4 години се е подписал под 555 млн. евро. Сумата е стряскаща, защото на ден той взима повече, отколкото обикновените футболисти за година.

Меси проговори пред в. “Ел Мундо”, който пръв обяви за скандалния договор. Испанският вестник е заплашен от съд заради разкритията, които обаче се излезли именно от каталунския гранд, където пък предстоят уволнения.
Не парите са това, което ме вдъхновява. Да, те ми позволяват да живея по-добре, но аз живея, за да играя футбол, а не заради финансовата изгода от това. Аз не играя за себе си, а за отбора“, казва Меси в интервюто, което предстои да излезе в каталунското издание.

Думите му дават лъч надежда за феновете на Барселона, че той няма да си тръгне през лятото, когато договорът му с Барселона изтича. През миналото лято Меси направи постъпки да напусне Барса, но се отказа, след като ръководството не уважи желанието му. Тогава той обясни решението си с това, че не иска да влиза в съдебна битка с клуба, в който е играл през цялата си професионална кариера. 33-годишният аржентинец е спряган за Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

В същото време двама от кандидатите за нов президент на Барселона – Жоан Лапорта и Виктор Фонт, настояха, че Меси „генерира повече, отколкото получава“.
“Направихме проучване и той генерира 1/3 от целия финансов оборот на Барса. Не става въпрос само за икономическата възвръщаемост, но и за емоционалната и спортна такава, както и за прекрасните моменти, които ни дава той“, каза Лапорта за радио Rac1. За миналата година оборотът на Барса е към 700 млн. евро.

Да се каже, че Барселона е разрушена заради Меси е абсолютно неправилно заключение. Трябва да направим всичко възможно да задържим Меси“, добави Фонт.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments