> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кокала обвини Стойчо Младенов в лъжа


1
0
446

Последният треньор, извел Левски до шампионската титла – Емил Велев, коментира вчерашната пресконференция на Стойчо Младенов. Кокала обяви, че твърденията на наставника на ЦСКА, че не е участвал в селекцията, са смехотворни. Той дори добави, че е присъствал на среща преди години, на която Младенов лично е настоял за играчите, които сега съдят ЦСКА.

“Последните оправдания на Стойчо, че не е участвал в селекцията, са меко казано, смехотворни. Всеки уважаващ себе си треньор би напуснал, ако му водят играчи през главата.
Аз не вярвам да е така, защото наскоро той откровено излъга за трансферите на четирима играчи на Локо Пд в ЦСКА през лятото 2012 година, когато пак той беше треньор на отбора.
Бенжелюн, Сержиньо, Жереми Родригес и Мишо Венков бяха лично поискани от него на среща с тогавашния президент на тима от “Лаута” Коко Динев, на която и аз присъствах. И заведението мога да кажа – “Старата круша” в Бояна”, обяви Велев.

“Приказките на Стойчо са с единствената цел да се оправдае и да се хареса на феновете. От години той се изявява в ролята на левскомразец и това очевидно се приема от публиката на ЦСКА. Или поне на голяма част от нея. Да сте чули или видяли някой треньор на Левски с подобно поведение спрямо ЦСКА?!”, заяви още Кокала пред “Гонг”.

Снимки: Фейсбук

1
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx