> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кобрата разби американец в Калифорния, руснак спря Тервел


0
0
300

Кубрат Пулев направи успешно завръщане на професионалния ринг, след като победи американеца Джери Форест с единодушно съдийско решение в мача им в Калифорния. Началото на мача се забави, тъй като Форест беше недоволен от ръкавиците си, като в крайна сметка се наложи Пулев даде на своя опонент резервните си ръкавици.

За Кобрата това бе първи двубой от загубата от Антъни Джошуа в срещата за световната титла в края на 2020 година, но той доминираше напълно срещу своя съперник и съдиите не се поколебаха да му присъдят победата. 41-годишният Пулев нанесе много повече точни удари от съперника и ясно демонстрира, че е по-класният боксьор.

По този начин Кубрат вече има 29 победи (14 нокаута) и две загуби в професионалния бокс (Джошуа и Владимир Кличко), като той изрази амбицията си да стигне до трети мач за световната титла.

“Имам много опит, имал съм много професионални мачове. Нанесох много добри удари, той не беше много чист. Неудобен опонент, трябваше да се пазя от главата му, защото се навеждаше. Правилата са ясни, могат да се ползват само нови ръкавици. Той се опита да саботира мача”, коментира Кобрата след успеха. “Сега отивам в ъгъла на брат ми. Следващият ми съперник ще бъде по-добър и аз ще се подготвя по-добре. Искам съперник от топ 10“, каза още българският боксьор.

В основния мач от програмата Тервел Пулев записа първа загуба на професионалния ринг в кариерата си, след като бе спрян от бившия световен шампион в лека тежка категория Сергей Ковальов. 39-годишният руснак, за когото това бе дебют в полутежка категория, демонстрира класата си и надигра българския боксьор, като отправи много повече удари и спечели повечето рундове на двубоя.

Тервел, който се надяваше да стигне до мач за световната титла с победа над Ковальов, се отбраняваше в повечето време и нямаше отговор на бързия и точен прав с водещата ръка на съперника си. По този начин Пулева регистрира първо поражение след 16 поредни победи в професионалния бокс.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx