> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп е фаворит №1 да бъде уволнен в Англия


Клоп е фаворит №1 да бъде уволнен в Англия

0
0
366

Юрген Клоп вече е фаворит за следващия мениджър напуснал поста си от тимовете от Висшата лига. Това стана след загубата Ливърпул от Лестър с 1:3, като шестата загуба на шампионите постави на карта бъдещето на немеца. Това твърди английският вестник “Сън”, който се позовава на букмейкърите. Изданието посочва, че германският специалист е бил далеч от уволнение преди двубоя на “Кинг Пауър”.
След него в класацията са Рой Ходжсън, Жозе Моуриньо, Стив Брус, Скот Паркър и Сам Алърдайс. Все пак “Сън” уточнява, че няма индикации за момента от “Анфийлд” да обмислят треньорска рокада.

В същото време Клоп призна, че вече не вярва, че мърсисайдци ще затвърдят титлата си в Англия.
“Не мога да повярвам, че го казвам, но вече сме извън битката за титлата. Не вярвам да можем да скъсим изоставането си след всичко, което ни се случи”, каза Клоп. “Трябва да намалим грешките и да печелим мачове. Играта ни не е лоша, но просто не печелим толкова”.
След срещата с “лисиците” Клоп се оплака от системата за видеоповторения (VAR) и решенията на видеоарбитрите. При първия гол на Лестър първоначално беше отсъдена дузпа, след което решението беше променено на фаул, а от него “лисиците” вкараха.

Вcичкo си беше нaрeд и cлeд тoвa ce зaпoчнa – дузпa, фaул, зacaдa, нямa зacaдa, гoл. Тoвa имaшe cъвceм рeaлнo влияниe. Тoвa e нeщo, кoeтo трябвa дa ce прoмeни. Зa мeн при първия гoл нa Лecтър имaшe зacaдa. Рaзликaтa e в тoвa, чe cи миcлим, чe тeзи рeшeния ca oбeктивни, нo нe ca”, каза Клоп. Германският мениджър призова да бъдат направени промени в системата.
На тази фаза от сезона Ливърпул има с 24 точки по-малко от миналия сезон при изиграни 24 мача. Мърсисайдци изостават с 13 от лидера Манчестър Сити, който е и с мач по-малко.

“Те още са в битката, това е отбор, който направи два феноменални сезона. Играят по същия начин, но просто я няма остротата в атака. Има и такива периоди – създаваш по-малко и вкарваш по-малко. За мен Ливърпул не играе слабо”, каза мениджърът на Сити Пеп Гуардиола.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments