> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Катя Дафовска се махна от федерацията по биатлон


0
0
295

Екатерина Дафовска подаде оставка като председател на Българската федерация по биатлон. Единствената ни зимна олимпийска шампионка посочи в мотивите си здравословни проблеми. На следващото заседание на 11 май Управителният съвет ще насрочи дата за Общо събрание, което да избере новия ръководител на федерацията. Решението на Дафовска е изненадващо, защото на 14 април тя беше преизбрана за председател на централата. Катя бе начело на федерацията от 2010 г.

От началото на годината легендарната спортистка често попадаше в центъра на общественото внимание заради обтегнатите си отношения със спортния министър Радостин Василев. Проблемно беше финансирането на биатлона. Стана и скандал, след като от ММС поискаха да им върнат 100 000 лв. заради липсата на документация по изразходването им.

От своя страна сегашното ръководство отчете успехи сред младите състезатели, както и рекорден брой участници в детските състезания. При младежите Благой Тодев спечели сребърен медал от световното и стана европейски шампион. Девойките взеха бронз в щафетата от световното в САЩ.

Снимка: БФБиатлон

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx