> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Карлос Тевес се връща във Висшата лига на Англия


0
0
265

Аржентинският нападател Карлос Тевес може да продължи кариерата си в Тотнъм. Сензационната новина съобщава италианският вестник “Кориере дело Спорт”. Според италианското издание 38-годишният голмайстор е в Англия, за да разговаря с мениджъра на “шпорите” Антонио Конте.

Тевес е без отбор вече почти година, след като през юни миналата година напусна Бока Хуниорс. Тогава той каза, че физически има силите да продължи да играе, но не желае повече да носи екипа на Бока.

Бившият аржентински национал познава добре Висшата лига, тъй като прекара най-силните години от кариерата си именно в Англия. Той пристигна на Острова през 2006 година, когато бе привлечен в Уест Хем. Година по-късно той премина в Манчестър Юнайтед, с който спечели Шампионската лига и два пъти титлата в Англия в рамките на два сезона, преди през 2009 година да премине в Манчестър Сити, с който спечели още веднъж първенството. В кариерата си той е играл още за бразилския Коринтианс, италианския Ювентус и китайския Шанхай Шънхуа.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx