> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антонио Конте вижда напредък в Тотнъм


0
0
214

Мениджърът Антонио Конте вижда напредък в Тотнъм. Италианският специалист похвали напредъка на отбора и призова футболистите си да надградят подобрената си скорошна форма, когато се изправят срещу Астън Вила в края на седмицата. Лондончани спечелиха пет от последните си шест мача във Висшата лига и заемат четвърто място в класирането. Конте замени Нуно Еспирито Санто през ноември, като “шпорите” бяха девети в класирането тогава. Той също беше пред гонене, но успя да запази поста си именно с тези успехи.

“Трябва да продължим по този начин. Положихме упорита работа и се подобрихме значително. Започвам да виждам зрялост и стабилност в състава. Дойдох през ноември и нямах същото време като другите мениджъри, за да изградя отбора. Важно е да имам повече време, което да прекарвам с моите играчи, за да подобря тактическите и физическите аспекти и манталитета чрез анализи по време на подготовката за двубоите. Подобрението е видно от всички”, заяви италианският специалист на пресконференция.

Райън Сесеньон и Серхио Регилон се върнаха към тренировките в Тотнъм, а Конте похвали и звездата Хари Кейн. “Той има важно място в света на футбола. Хари е на подходящата възраст, за да покаже, че може да бъде един от най-добрите на света и в историята”, каза още Конте. Английският национал Кейн отбеляза 22 гола във всички турнири за лондончани този сезон.

Снимка: Интер

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx