> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Капитанът на ЦСКА разкри какви са проблемите в клуба


0
0
806

Капитанът на ЦСКА Петър Занев разкри какви са проблемите в клуба. Точно тях “червените” трябва да изчистят, за да успеят да се преборят с Лудогорец за титлата. Защитникът говори на пресконференция преди старта на първенството. На нея опитният играч призна, че отборът е амбициран да атакува първото място и няма да се откаже докрай. Същото е и мнението на треньора Бруно Акрапович, който не смята, че разградчани са се откъснали толкова много. Според Занев”червените” разполагат с играчи, които могат успешно да заместят Валентин Антов, който отиде в Болоня.

“Вальо Антов е много интелигентен футболист, който израсна в последната година. Неговото отсъствие трябва да се компенсира от останалите момчета, затова сме 25 човека, имаме добри негови заместници. Виждам потенциал в някои от тях. Въпросът е да покажат качествата си по време на мачовете.

Последните две години губим точки срещу по-непретенциозните отбори и това ни изяжда главата. Нямаме право на грешка, ако искаме да спечелим титлата. Както каза и треньорът, трябва да гледаме мач за мач. Думата “напрежение” не ми харесва. Има вълнение и нетърпение преди началото – едно са официалните мачове, друго – контролите”, каза Занев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments