> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Акрапович: ЦСКА е готов да се пребори за титлата


Акрапович: ЦСКА е готов да се пребори за титлата

0
0
353

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде брифинг преди старта на пролетния дял на efbet Лига. “Червените” започват утре с гостуване на Славия. Босненецът е уверен, че добре е подготвил играчите, като даже смята, че ще успеят да се преборят за титлата. В момента “армейците” изостават на 6 т. от лидера Лудогорец.

“Отборът е готов, момчетата работиха феноменално, доволен съм от отношението им. Готови сме за мача утре. Търсим победа, целта е максимална, искам да победим, а какво ще става накрая на сезона, ще видим. Някои момчета си тръгнаха – важно е тези, които са тук, да са раздават. Всички общо-взето са окей, имаме широк избор, за един треньор това е важно.

Няма какво да се притесняваме за времето – каквото е за нас, такова е и за Славия. Ще е много студено, ще се движат всички. Не обръщам внимание на негативните резултати на Славия в подготовката, те ще излязат мотивирани, имат качествени играчи. Отиваме да бием всеки мач, няма да се скрием в първенството. Стилът ми на работа е да направя така, че всички да играят за победа. Щом играем за ЦСКА, значи имаме качества да бием всеки.

Бисмарк и Кайседо? Няма как да са напълно готови, гледаме ги на тренировките, работим допълнително с тях, още чакаме жълтите карти. Гълъбов, Турицов, Занев, Тибо, трябва да говорим за играчите, които са тук. Вальо Антов остави една дупка, но не виждам проблем, работим с играчите, които са тук, имаме достатъчно играчи.

С Джеферсон и Амос Юга ще сме още по-силни. Доволен съм от футболистите, с които разполагам. Те са много качествени, могат да победят всеки. Това им го напомням понякога. Шест точки изоставаме? Зависи от следващите мачове, няма лесни мачове. Ако направиш една хубава серия, шест точки са две загуби на водача. Рано е да говорим за точки, трябва да се концентрираме върху утрешния мач”, каза Акрапович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments