> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

И Борнемут се върна във Висшата лига на Англия


0
0
193

Отборът на Борнемут ще играе във Висшата лига през следващия сезон, след като победи последния си конкурент за второто място в Чемпиъншип Нотингам Форест с 1:0 у дома.

На “Вайталити Стейдиъм” “черешките” стигнаха до късен успех, благодарение на гол на Кийфър Мур в 83-ата минута, и по този начин ще завършат сезона на втората позиция, носеща директна промоция, докато Форест ще трябва да играе в плейофите.

Така Борнемут се завръща в елита след две години отсъствие, а успехът предизвика бурна радост сред феновете на тима от Южния бряг, които нахлуха на терена след последния съдийски сигнал. Тимът на Скот Паркър се присъединява към Фулъм, който вече си осигури промоция и първото място в Чемпиъншип.

Капитанът на Форест Стийв Кук пък благодари специално на парамедиците на мача, които спасили живота на баща му, който получил сърдечен арест преди началото на срещата.

Сигурни за плейофите кръг преди края са Нотингам Форест и Хъдърсфийлд Таун, а за останалите две места се борят Шефилд Юнайтед (72 точки), Лутън Таун (72), Мидълзбро (70) и Милуол (69). Всички мачове от последния кръг на Чемпиъншип ще се играят в събота, 7 май.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx