> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Искат извънредна почивка във Висшата лига


Scott McTominay

0
0
356

Редица клубове в Англия поискаха извънредна почивка във Висшата лига. Вече се проведени разговори по тази тема, твърдят медии на Острова. Желанието им е да има пауза през януари заради новия щам на КОВИД-19.
Точно заради него беше отложен мача Евертън – Манчестър Сити, който трябваше да се играе в понеделник. По-рано през декември пък вирусът попречи за провеждането по програма и на сблъсъка Астън Вила – Нюкасъл. В същото време лондонските Фулъм и Тотнъм чакат потвърждение за отлагане. Двата тима трябва да спорят довечера. В редиците на “Котиджърс” обаче има редица положителни тестове.

Иначе от Висшата лига обявиха за 18 положителни проби при последните направени тестове за коронавирус, което е рекорд. Половината от тях са от Манчестър Сити, а заразени имат и в Шефилд Юнайтед. В изолация е и мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл. При него има заразен член на семейството.
Според в. “Телеграф” някои от участвалите в неформалните разговори са обявили, че спирането на футбола в Англия средата на сезона е “неизбежно”.
До пауза може и да не се стигне, защото според протоколите даден мач може да бъде отложен ако отборът няма 14 здрави играчи.

Срещу идеята застана мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер, който не смята, че ситуацията е извънредна.
“Не виждам каква би била ползата от това. Кога после ще играем тези мачове? Всички знаем, че този сезон е труден и не смятам, че такова спиране би довело до някаква кой знае каква голяма промяна”, коментира норвежецът след успеха с 1:0 над Уулвърхемптън.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx