> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Интер не са взимали заплати от шест месеца


0
0
405

Собственикът на италианския Интер – компанията „Suning Group“, е изправена пред сериозни финансови затруднения заради глобалната пандемия от КОВИД-19. В Италия се твърди, че в момента се водят преговори за продажбата на клуба на английската компания за частни капиталови инвестиции „BC Partners“. В момента част от играчите на първия отбор са без заплащане, разкрива италианският всекидневник „La Repubblica“. Клубът е информирал играчите, че заплатите за месеците юли и август ще бъдат изплатени преди 16 февруари (ако клубът не спази тази дата, тогава компанията може да получи солидна глоба от ръководния орган във футбола – ФИФА). Китайците са готови да договарят и разсрочено плащане на заплатите за оставащите месеци от 2020 година. Вероятно поради затрудненията азиатският собственик на Интер Стивън Жан може да продаде дела си в клуба.

Ситуацията засяга и бившия играч на Реал Мадрид Ашраф Хакими. Първоначално италианският тим се договори с Реал Мадрид, че сумата по трансфера му ще бъде изплатена на вноски, като първоначалните 10 милиона от общо 40-те все още предстои да бъдат платени. И двата клуба се радват на добри отношения, като от „Сантиаго Бернабеу“ са се съгласили на нов краен срок от 30 март за първото плащане по трансфера. Тепърва предстои по-сериозно развитие на цялостната ситуация в тима на „нерадзурите“.

В същото време – на терена Интер води люта битка за челото в Серия А. Тимът на Антонио Конте посреща днес шампиона Ювентус.
“Това ще бъде мач между два отбора с амбицията да се борят за нещо важно. Всеки мач е от значение и винаги има три точки за печелене. Неизбежно е Ювентус да са модел за пример за всички, тъй като доминираха през последните години в Италия. Когато даден отбор иска да разбере на какво ниво се намира, определено единствената скaла за оценка в Италия е Ювентус. Не искам да посочвам фаворит в мача. Просто трябва да уважим отбор, който доминира в продължение на девет години и иска да го направи в още една. Уважението е най-малкото, което можем да дадем на Ювентус за стореното от тях”, каза Конте. Част от тези девет титли Юве заслужи именно с него.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx