> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Интер не изпуска лидера в Италия – Милан


0
0
237

Интер надигра Удинезе с 2:1 като гост в двубой от 35-ия кръг на италианската Серия А. На стадиона в Удине шампионите не позволиха да изостанат допълнително в битката за титлата с градския съперник Милан и продължават да са на две точки от „росонерите“, които в този кръг надвиха Фиорентина с минималното 1:0 у дома.

Иван Перишич откри резултата за „нерадзурите“ в 12-та минута, преди Лаутаро Мартинес да покачи на 2:0 в края на полувремето от дузпа за нарушение срещу Един Джеко. Мартинес уцели страничния стълб от бялата точка, но след това направи точна добавка с глава. Попадението бе преразгледано от Системата за видеоповторение (ВАР) за контакт с вратаря на домакините Марко Силвестри при рикошета от гредата, който бе потвърден – при липса на такъв, гол нямаше да бъде зачетен заради пропуска на аржентинеца, който не позволява по правилник добавка.

През втората част Удинезе намали в 72-та минута след точната интервенция на влезлия преди почивката Игнасио Пусето. Осем по-късно попадение на Интер бе отменено след намеса на ВАР, но играчите на Симоне Индзаги удържаха крехкия си аванс и стигнаха до трите точки. С тях отборът продължава да бъде на две от лидера в таблицата Милан, който по-рано надви Фиорентина с минималното 1:0 у дома, три кръга преди края на сезона. Удинезе е 12-и с 43 пункта. В следващия кръг Интер приема Емполи, докато Удинезе гостува на Сасуоло.
Жозе Моуриньо и компания разочароваха при нулевото равенство с Болоня.

В друг мач, Рома и Болоня завършиха при нулево равенство на „Олимпико“. Грешната стъпка на „вълците“ е добра новина за Лацио, Фиорентина и Аталанта, които се борят за петото и шестото места в крайното класиране, даващи право на участие в евротурнирите. Рома е пети с 59 точки, колкото има и шестият градски съперник Лацио, докато Фиорентина и Аталанта имат съответно по 56 и 55 пункта, а бергамаските са с мач по-малко и от трите отбора пред тях. Хиксът на Рома в същото време подпечата участието на Наполи и Ювентус в следващото издание на Шампионската лига. Двата тима ще финишират трети и четвърти, като в момента Наполи има точка аванс пред “Старата госпожа”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx