> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Напрежение между Милан и Фиорентина преди дербито


0
0
284

Голямо напрежение се появи преди дербито от италианската Серия А между Милан и Фиорентина. Двубоят ще се изиграе на “Сан Сиро”, като той е от ключово значение за шампионските амбиции на “росонерите”. В момента те са първи в класирането и реално държав всичко в свои ръце.

Паралелно се заформи страхотен скандал преди сблъсъка, след като от Милан са продали голямо количество билети на техни фенове за сектора с гости, където ще бъдат настанени почитателите на Фиорентина.
Ръководството на “виолетовите” изрази опасение, че може да се стигне до сериозни инциденти. Освен това се оказа, че за повечето фенове на Фиорентина няма да има свободни места, защото те вече са заети от привърженици на Милан.
“Росонерите” се оправдаха с грешка в системата за продажба на билети, но останаха съмнения, че всичко е било извършено целенасочено.

“Това е проява на неуважение към нашите фенове. Неуважение към отбора ни. Надявам се този проблем да бъде разрешен преди мача в неделя. Дано поне ни осигурят необходимата бройка билети, за да подкрепим любимците си. Секторът за гости не трябва да е място с фенове на домакините. Официално съм повдигнал въпроса към ръководните органи в Милан”, каза Джо Бароне, директор на Фиорентина.

“Виолетовите” се борят за класиране в евротурнирите. Те са на седмо място с 56 точки, като тяхната цел е влизане в Лига Европа. Милан е първи с крехък аванс от 2 точки пред втория Интер.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx