> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Играчите на ЦСКА се оплакват от рефера Железов


0
0
437

Играчите на ЦСКА дружно се оплакват от рефера Валентин Железов, който ги бил ощетил в мача с Левски (0:0). Защитникът Иван Турицов изрази претенции за неотсъдена дузпа за нарушение срещу него през първото полувреме на дербито

“Имахме нужда от трите точки, но късметът не беше с нас, изпуснахме нашите положения. Атмосферните условия са еднакви и за двата отбора, няма от какво да се оплакваме. Не може да говорим за липса на концентрация и за напрежение, защото това е ЦСКА. Късметът не беше на наша страна и това оказа влияние.
Имаше не 100, а 1000-процентова дузпа за нарушението срещу мен. Гледах ситуацията на полувремето и след края на мача. Не знам какво трябва да стане, за да свирят дузпа за нас. Играх с топката и след това защитникът на Левски ме удари. Явно съдията има други виждания”, коментира Турицов

“Жалко, че времето не позволи да се получи добър мач. Разочарован съм, че не стигнахме до трите точки, защото изпуснахме три чисти положения. Не беше лесно, топката беше много бърза. Не се получиха всички неща, които бяхме тренирали през седмицата”, заяви нападателят на ЦСКА Калоян Кръстев.

“Мачът можеше да бъде отложен. Съжаляваме, че изпуснахме победата днес. Борим се за титлата, следователно ние губим повече от този резултат. Има доста мачове, продължаваме да играем винаги за победа. Нормално е да има напрежение в ЦСКА. Всеки иска да дава 100% от себе си и да побеждава”, каза още Кръстев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx