> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Зидан: Важна е победата над Аталанта


Зидан: Важна е победата над Аталанта

0
0
385

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви, че най-важна е победата над Аталанта с 1:0 в първия 1/8-финал в Шампионската лига. “Белият балет” игра с човек повече още от 18-ата минута, което се оказа ключово в Бергамо. Сега обаче италианците трябва да търсят успех на реванша поне с две попадения.

“Аталанта са много силни физически и се справиха много добре в защита. Постигнахме добър резултат, а това е най-важното. Не мисля, че имаме проблем с креативността в атака, тъй като вкарахме и в същото време не получихме гол. Липсваха ни доста играчи, но смятам, че сме на прав път. Стояхме добре в защита и не дадохме никакви възможности на съперника”, каза Зизу.

Това бе труден сблъсък, но накрая резултатът е добър. Не показахме най-доброто, когато останахме 11 срещу 10, но най-важен е резултатът и особено голът на чужд терен. Да не забравяме, че има и реванш, в който отново трябва да играем за победа”, сподели още гениалният плешивец.

А вратарят на Реал Тибо Куртоа призна, че е останал доста изненадан от лесния за него мач. БЕлгиецът е очаквал да бъде обстрелван, защото италианците принципно са доста резултатен отбор, но сега буквално бяха неутрализирани.
“Не очаквах толкова спокоен мач на вратата. Червеният картон помогна в това отношение, тъй като съперникът не можеше да атакува така, както може и трябваше да разчита на контраатаки. Ние тренирахме много статични положения през седмицата, за да можем да извадим съперника от комфортната му позиция”, заяви Куртоа.

“Бяхме много фокусирани. Голът на чужд терен ни дава предимство, но реваншът ще е съвсем различен. В Шампионската лига винаги е трудно”, допълни белгиецът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments