> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Емоционален Оши заби хеттрик на Рейнджърс


0
0
213

 Отборът на Вашингтон Кепитълс спечели гостуването си на Ню Йорк Рейнджърс с 4:2 и се изравниха с Питсбърг Пенгуинс на първата позиция в Източната дивизия. Двата тима са с по 73 спечелени точки дотук през сезона, като столичани имат предимството от мач по-малко. Вечерта бе особено емоционална за крилото на Вашингтон Ти Джей Оши, чийто баща Тим почина само преди ден на 56-годишна възраст. В негова памет Оши реализира хеттрик, с което бе в основата на втората поредна победа на своя тим срещу Рейнджърс след 6:3 преди два дни. С това Кепитълс изравниха резултата срещу съперника като и двата отбора имат по четири победи в осемте им срещи през сезона.

 Освен Ти Джей Оши с три точки срещата приключи Дмитрий Орлов, който се отличи с три подавания, а последното попадение бе дело на Ник Дауд. На вратата чехът Витек Ванечек отрази 19 шайби, за 20-тата си победа през кампанията. Участие в двубоя отново не взе звездата на тима Александър Овечкин, който лекува травма и пропусна 5 от последните 6 срещи на тима си.

 Головете за домакините бяха дело на №1 в Драфта през този сезон Алексис Лафрение и Морган Барън, като за втория това бе дебютно попадение за тима. Роденият в Русе страж на Рейнджърс Александър Георгиев спаси 31 удара към мрежата си, но с това не успя да помогне на тима да избегна втората поредна загуба от Вашингтон.

 Това бе последното домакинство за Рейнджърс и въпреки неуспехите в последните срещи, отборът завърши с положителен актив от победи и загуби у дома за 16-ти пореден сезон. Това е изравнено най-дълго постижение в историята на клуба след това постигнато между 1926-42 година.

Всички резултати на срещите от NHL, които се изиграха тази нощ:

Кълъмбъс Блу Джакетс – Нешвил Предатърс  4:2

Ню Йорк Рейнджърс – Вашингтон Кепитълс  2:4

Отава Сенатърс – Монреал Канейдиънс  5:1

Тампа Бей Лайтнинг – Далас Старс  6:2

Минесота Уайлд – Вегас Голдън Найтс  2:3 (след продължение)

Сейнт Луис Блус – Анахайм Дъкс 2:3 (след дузпи)

Калгари Флеймс – Уинипег Джетс  0:4

Сан Хосе Шаркс – Колорадо Авеланш 3:2

Аризона Койотс – Лос Анджелис Кингс  2:4

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments