> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Документален филм за звездата на ПСЖ Неймар


Неймар Джуниър - ПСЖ

28
1
583


Неймар, който премина от Барселона в ПСЖ с рекордна трансферна сума, все още не е намерил това, което иска.
Netflix пусна нов документален филм за живота и кариерата на Неймар Джуниър, наречен “Перфектният хаос” (The Perfect Chaos). Този документален филм е продуциран от Uninterrupted, продуцентска компания, собственост на Леброн Джеймс.
Бразилската суперзвезда Неймар, който сега е в Пари Сен Жермен (ПСЖ), а преди това в Барселона, разкрива няколко завладяващи истории за себе си в целия документален филм, включително когато беше много близо до напускането на ПСЖ.
Неймар се присъедини към първия отбор на Сантос през 2009 г. на 17-годишна възраст. Той спечели три пъти Шампионат Паулиста (Campeonato Paulista) и веднъж Копа Либертадорес (Copa Libertadores) с тях, преди да се присъедини към Барселона през 2013 г.
Каталуния има две титли в Ла Лига и Шампионска лига през 2015 г. Заедно с Лионел Меси и Луис Суарес той беше част от едно от най-смъртоносните нападения, събирани някога. През лятото на 2017 г. той реши да напусне Барселона и да отиде в ПСЖ.
След поредните елиминации на ПСЖ в Шампионска лига и полуфиналите, Неймар казва, че се чувства по-добре другаде. Той обаче заяви, че никога не е било нещо срещу феновете на ПСЖ или срещу самия клуб.
Бразилският футболист заяви, че баща му дори е започнал преговори с Барселона за сделка, че е искал да се върне на Камп Ноу, за да обедини усилията си с Меси, но по ирония на съдбата аржентинецът се присъедини към него в ПСЖ няколко месеца по-късно.

28
1

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx