> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Димитър Бербатов пак дава съвети на Манчестър Юнайтед


0
0
224

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че не бива да се отписва предварително Дони ван де Беек. Пред вестник “Мирър” българинът смята, че трябва да получи още един шанс, особено след пристигането на новия мениджър Ерик тен Хаг. 25-годишният полузащитник в момента играе под наем в Евертън, но събирането отново с Тен Хаг може да го “освободи психически”.

Двамата нидерландци имаха прекрасно сътрудничество в Аякс в продължение на две години и половина, триумфирайки с дубъл на местно ниво през 2019-а година – титла и купа. През същата година Аякс достигна и полуфинал в Шампионската лига. Сега много фенове подозират, че събирането им отново заедно, ще даде нов импулс в кариератa на Ван де Бeек. И макар и в момента в Евертън отново да не впечатлява, мaгическите му отигравания ще се върнат на Олд Трафорд от новия сезон.

Голмайстор номер 1 на България за всички времена е в тази група и изрази надеждата си, че нидерландският национал може да “възкреси кариерата си” при своя сънародник.

“Нещата не са се получили досега в Юнайтед за Дони Ван де Беек, в момента той е под наем в Евертън и ще се върне на “Олд Трафорд” през лятото”, каза Бербатов пред Betfair. “Той ще получи шанс да покаже какво може. Вече е работил с Тен Хаг преди в Аякс, което винаги е нещо хубаво. Да имаш тази връзка е страхотно, когато си играч. Да се надяваме, че може да възроди кариерата си на “Олд Трафорд”, коментира още Бербатов, който често анализира бившия си тим.

“За един играч връзката с мениджъра е може би най-важното нещо. Ван де Беек е работил с Teн Хаг. И ще бъде наясно, че мениджърът ще му се доверява на терена, ще бъде свободен да опитва, да рискува, да прави грешки. И да не се притеснява, че ще бъде сменен, ако направи лош пас. Когато имате такова доверие, имате тази свобода на терена – това е страхотно чувство, повярвайте ми”, допълва българският голмайстор.

Ван де Беек трудно получаваше минути и при Оле Гунар Солскяер, и при временния треньор Ралф Рангник, което форсира изпращането му под наем в Евертън в последния ден на януарския трансферен период. “Червените дяволи” платиха 35 милиона паунда за да го купят преди близо две години.

Снимка: Ман Юнайтед

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx