> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов анализира Манчестър Юнайтед


0
0
285

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отново се върна към времето, когато подписа с английския гранд. Бербатов разкри, че през септември 2008-а, в последния ден на трансферния прозорец, когато премина от Тотнъм при „червените дяволи“, е пристигнало запитване от Манчестър Сити.

По-късно българинът прекара 4 години в Юнайтед, отбелязвайки 48 гола в 108 мача във Висшата лига, преди да премине във Фулъм през 2012-а.

„Може ли да псувам? Това е истинска история, защото мога да съм много директен, когато искам. Както съм казвал и преди, аз следвам моя собствен път и понякога има хора, които са разочаровани от решенията ми, както феновете на Тотнъм, когато реших да напусна клуба и да преследвам мечтата си“, коментира Димитър Бербатов пред изданието The Athletic.

„Когато се доближих до тази мечта, получихме обаждане от Манчестър Сити, който отправи оферта към агента ми. Той ме гледаше и попита какво мисля, а аз просто му казах да се разкара, защото отивам в Юнайтед. В мечтите ми бяха фланелката на клуба, емблемата, мениджърът, играчите, историята. Идвам от малка държава и това беше много важна възможност за мен. Трябваше да я сграбча с две ръце и да не я пускам, защото такива неща не се повтарят. Имаше само една посока за мен“, каза още Бербатов.

Той спечели две шампионски титли във Висшата лига с отбора на Манчестър Юнайтед, както и трофей от Купата на лигата в Англия. Димитър Бербатов обаче все още вярва, че тимът може да се класира за Шампионската лига през следващия сезон, въпреки че призна, че е наложително да има по-голяма ефективност в нападение. Юнайтед е на седмо място във временното класиране в първенството с 51 точки, на шест от топ 4.

„Сезонът със сигурност е труден, а загубата от Евертън никак не помага. Все още обаче има шансове, но Тотнъм води в битката за топ 4“, добави Бербатов. Именно отборът на Тотнъм заема четвъртата позиция с 57 точки, а третият Челси е с 62.

„И преди сме става свидетели на факта, че до края на сезона всичко може да се случи, така че все още се надявам, че Манчестър Юнайтед ще успее да се класира за топ 4. Искам да гледам отбора в Шампионската лига, където принадлежи и мисля, че все още имат шансове да постигнат тази цел“, заяви Димитър Бербатов.

Българинът ще пътува за Манчестър и „Олд Трафорд“ през следващия месец, за да участва в благотворителен демонстративен мач на 21 май. Той бе попитан конкретно за атаката на „червените дяволи“ и отговори, че към момента в известна степен няма много опции пред треньора.

„Кристиано Роналдо все още може да бележи голове и съм доволен от това, което прави. Антони Еланга се появява на сцената и е страхотен талант. Надявам се, че и Маркъс Рашфорд ще влезе във формата, която познаваме. Той може да вкарва голове и да тормози противниковата защита“, каза Бербатов.

„Съгласен съм, че не вкарваме достатъчно попадения, за да печелим мачовете“, завърши бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx