> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Диего Симеоне разкри причината за загубата от Ман Сити


0
0
249

Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне беше доволен от представянето на отбора си в защита в мача срещу Манчестър Сити. Той обаче призна, че тимът трябва да притежава много повече топката, ако иска да продължи напред.

“През първото полувреме се защитавахме много добре. Ако оценявате хубавите атаки, трябва да може да оцените и силната защита“, каза аржентинецът след мача. “Трябва да подобрим притежанието на топката. Това идва със спокойствието и с увереността, че имаме добра защита”, каза още той.

“Беше трудно, но ще се борим до края. Не мисля, че при 1:0 мачът е решен. В Мадрид ще играем много по-офанзивно, а в защита трябва да сме на същото ниво или по-добри, за да се класираме на полуфиналите”, бе мнението на вратаря на Атлетико Ян Облак.

“Много съм доволен от представянето ни. Много равностоен и сложен мач. Играхме срещу невероятен отбор, срещу който се играе много трудно, но постигнахме добър резултат. Очаквахме да играят в схема 5-3-2, но те се адаптираха и заиграха 5-5-0. И сега, както и след 100 000 години, ще е трудно да атакуваш отбор с такава схема, защото на практика няма свободни пространства. Ще си извлечем поуки и ще се постараем да се подобрим за реванша“, обяви мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx