> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Дамбраускас представи новия в Лудогорец


кипърец-готова

0
0
417

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас представи последния нов в клуба. Това е кипърският нападател Пиерос Сотириу. На пресконференцията той обясни как се е стигнало до привличането на тарана. Дамбраускас бе категоричен, че Лудогорец има много добро скаутско звено, което непрестанно работи върху селекцията.

“Щастлив съм да представя Пиерос Сотириу. Имаше клубът проблеми с контузени футболисти като Ману и Марин, които не могат да се впишат в тренировъчния процес. На Лудгорец му трябваше точно такъв нападател, който да запълни дупката. Пиерос не се нуждае от представяне. Има изключителен опит в отборите, в които е играл. Освен това е и кипърски национал. Със сигурност ще радва феновете на Лудогорец с представянето си в следващите мачове”, обяви Дамбраускас.

Смятам, че проведохме един много добър лагер в Турция. Играхме срещу големи отбори. Смятам, че това са няколко много добри стъпки за клуба. По принцип подготовка не свършва с лагера в Турция. Трябва да се усъвършенстваме всеки ден. Предпочитам да не говоря за Етър, а за първия ни мач за Купата срещу Спортист Своге. Всеки отбор заслужава уважение. Аз не мисля за далечното бъдеще, а по-скоро до два-три дни. Не желая да говоря за мача с Етър“, добави той.

Много съм щастлив, че съм в този голям и организиран клуб. Ще там всичко от себе си, за да спечеля трофей с екипа на отбора. Искам да благодаря на хората, които осъществиха този трансфер, защото това се случи доста трудно. По принцип съм трудолюбив футболист. Обичам да задържам топката, а както знаете, вкарвам и голове. В Разград съм, за да помогна на отбора да спечели 10-ата си титла и след това да се класираме в групите на Шампионската лига или Лига Европа.
Хубаво е да има конкуренция. Аз съм в Лудогорец, за да покажа своите възможности, макар и да знам, че ще имам сериозна конкуренция. Кога ще бъдеш готов за игра и в каква форма се намирате”, каза кипърецът. Той ще носи фланелката с №19.

Снимка: ludogorets.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments